Act & Entertainment

Acts & Entertainment
Slider

Acts zijn er in allerlei soorten en maten en ook in allerlei prijzen. Wij helpen je graag aan acts, animatie en artiesten die een grote meerwaarde vormen voor je evenement in de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Art of Events heeft sinds 1996 haar rol als scout van talent en ontwikkelaar daarvan altijd serieus en met liefde opgepakt. Naast dit omvangrijke zicht op passende acts is het ook mogelijk om acts geheel op maat voor je gezelschap te maken!

Papparantinoos

De Papparantinoos

Franky Santegoeds van Tellingen en Betsy Nanninga doen hun uiterste best de feestavond op hilarische wijze te verslaan. Ze weten door hun doortastende manieren alle roddels boven water te krijgen.

Straatmuzikant

De Ongenode Straatmuzikant

Tijdens de borrel wandelt Johny de straatmuzikant ‘je straatje’ ineens binnen. Hij had gezien dat er een borrel was en wellicht valt er wel wat te regelen?

Relax BV

Een hoogwaardige loopact die gasten op vrolijke verwelkomt en vermaakt! Het is hun hoogste doel om te zorgen dat de interactie tussen de gasten onderling op een leuke manier op gang komt of versterkt wordt.

PARTY_CRASHERS3

Partycrashers Leen & Lenie

Ze lopen als ‘beroeps partycrashers’ menig feestje af en begroeten daarbij uiteraard iedereen die dat toestaat. Leen en Lenie kennen eigenlijk bijna iedereen, althans ze zijn er erg goed in!

acts_animatie_vergaderonderbreker_romeo en Julia

Romeo & Julia

Een spetterende interactieve afsluiting van een leuke dag of als een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst? Op de wijze van een repeteerstuk wordt de balkonscène van Romeo en Juliet neerzet.

act_animatie_motivator_historisch_ceasar_gegroet kopie

Julius Ceasar

Veni, vidi, vici oftewel: hij kwam, hij zag en hij overwon. Julius Caesar is de ideale motivator en strateeg en wordt bij voorkeur theatraal gezeten op een draagbaar binnengedragen op de klanken van de Carmina Burana.

act_animatie_spreker_Rembrandt_header2

Rembrandt

Geeft letterlijk en figuurlijk op hoog niveau kleur aan ieder evenement. Hij voelt zich bij veel (feestelijke) gelegenheden thuis; culturele manifestaties, openingen van gebouwen, winkels e.d.

act_spreker_opening_hollandse_waterlinie_kraaijenhoff

Cornelis Kraaijenhoff

Voormalig arts C.R.T. Kraijenhoff is vooral bekend als geestelijk vader van één van de grootste en meest inventieve infrastructurele bouwwerken die Nederland ooit heeft gekend, namelijk de Hollandse Waterlinie.

JeroenBosch

Jeroen Bosch

Vermaard schilder die vooral bekend was als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Hij kan als personage en act ingezet worden bij innovatieve projecten waarbij al dan niet “out of the box” moet worden gedacht.

Socrates

Socrates

Bedenker van de Socratische methode en kan van daaruit op inspirerende manier je mensen en/of thema centraal stellen. Socrates stelde altijd veel belang in “zo verantwoord mogelijk leven” en was altijd zeer geïnteresseerd in de kwaliteiten en kennis van z’n metgezellen.